hürriyet

Bumerang - Yazarkafe

6 Eylül 2014 Cumartesi

Vintage esintisi

Bu yazım yeni hayatınızda vintage ürünlere göz atın. Evinizde değişiklik mi yapmak istiyorsunuz evet bu yazıya dikkat edin. Varaklı aynalardan, kahve rengi mobilyalardan kurtulun. Evinize daha romantik bir hava kazandırmak için küçük dokunuşlar yapın. Evet küçük dokunuşlarla evinizi, yeni hayatınızı değiştirin. Mesela aynalar gümüş rengi ya da altın sarısı artık eskide kaldı. Buyrun bu tarz aynalarda işe başlayın :)
Sıra geldi balkonlara ya da mutfak masalarımıza.güzel çiçekli bir runner ve aynı desende iki yastık ekleyerek güzel bir  ortam hazırlayabilirisniz. Gelen misafirler evinize hayran kalacaktır. Yastıkları ben yaptım ama siz daha güzellerini yaparsınız hanımlar. Bizim elimizden hiçbirşey kurtulmaz :)
Evet son olarak üstünde çalıştığım kavanozlar var. Mutfak eşyalarımız da bu esintiye ayak uydursun bakalım. Peçete transferi yapabilirsiniz. Çoook kolay. Beyaz tutkal yada kırtasiye de satılan şeffaf yapıştırıcılar var. Fiyatları da çok uygun. Yanlız beyaz tutkalı sulandırmanız gerekiyor. Evet hadi bayanlar sıra sizde... 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder